Aan de slag

U krijgt toegang tot Woordenweb door middel van een jaarlicentie. Een licentie geeft een jaar lang toegang tot het lerarendeel en het spel. U kunt zelf docent- en leerlingaccounts aanmaken. Docenten kunnen accounts bewerken en de voortgang van hun leerling in de gaten houden. Leerlingen kunnen de door de docent geselecteerde spellen spelen op hun eigen niveau.

U bepaalt zelf hoeveel accounts u wilt gebruiken. U kunt per 25 accounts toegang krijgen. U koopt dus 25, 50, 75, 100, … etc. accounts. De prijs per 25 accounts is € 99 (docentenaccounts tellen niet mee bij het aantal accounts). Hiermee krijgt u dus voor 25 leerlingen een jaar lang toegang tot Woordenweb. Het is ook altijd mogelijk om na activering van uw licentie extra accounts aan te schaffen.

Rekenvoorbeeld
U wilt Woordenweb aanschaffen voor uw school. U schat dat ongeveer 90 leerlingen hiermee gaan werken. In dat geval heeft u 4 x 25 accounts nodig. In totaal komt dat uit op € 396,-.

De licentie loopt na een jaar automatisch af. U ontvangt voordat deze verloopt een herinneringsmail en kunt desgewenst de licentie zelf verlengen via de website.

Hoe werkt Woordenweb?
Na het aanmelden kunt u direct aan de slag met Woordenweb. U kunt docenten en leerlingen toevoegen en klassen aanmaken. Download als u er niet uit komt de handleiding.

Aan de slag met nieuwkomers

Lees in de handleiding 'Woordenschatuitbreiding met nieuwkomers? Ga ook aan de slag met schooltaalwoorden!' meer over de inzet van Woordenweb bij nieuwkomers.

Nieuwsgierig geworden?
U kunt gratis en vrijblijvend een proeflicentie aanvragen. Hiermee heeft u 3 maanden lang toegang tot Woordenweb.